Клуб Здраве - Велико Търново

Клуб "Здраве" - Велико Търново

Клуб „Здраве” – Велико Търново се учредява през май 2011г. с цел да популяризира, разпространява и обучава населението за здравословен начин на живот.


Целта се осъществява по следния начин:


  • Предоставяне на информация и обучение за подобряване физическото и духовното здраве на българина

  • Организиране и включване в кампании за борба с вредните навици (наркомания, алкохолизъм и тютюнопушене)

  • Оказване на хуманитарна и материална помощ на хора в нужда

  • Оказване на санитарна, социална и морална помощ

  • Участие в обществени кампании, осъществяващи целта

  • Организиране на семинари, курсове, конференции и публични дискусии на здравна тематика

  • Организиране на курсове и изложения за здравословна кухня

  • Консултации в областта на предбрачните взаимоотношения, семейно планиране, третата възраст


Чрез насърчаване на възгледи и практични примери, клуб „Здраве” очертава по цялостен начин принципи на уравновесен стил на живот и следва специфичните пътища за формиране и усвояване на здравословни навици.

Клуб „Здраве” обединява в себе си принципите на програмата Ново начало (New Start) за здравословен начин на живот, изразени в осем фактора (здравословно хранене, прясна вода, слънчева светлина, чист въздух, движение, въздържание, почивка и доверие в Бога).

Чрез семинари, конференции, съветване и програми с практична насоченост, клубът развива изграждането на здравословен стил на живот, редом до други организации и фондации, които преследват същата цел.

Клуб „Здраве” използва  работи за формирането на правилно отношение и навици на живот в съгласие със стандартите на Световната Здравна Организация (С.З.О.).


Дейността на клуб Здраве - Велико Търново се осъществява с участието и активната подкрепа на членовете на Църквата на адвентистите в град Велико Търново


Последни новини

Библейски семинар КОД: Предсказано

15.09.2017г.
Библията с уникална точност предсказва бъдещето на света. Бог, Който направлява световните събития, предлага лични взаимоотношения и помощ в трудности на всеки човек. Семинарът ще Ви помогне да задълбочите познанията и връзката си с Бога и да намерите ... прочети 
Семинар за психическото здраве

15.03.2017г.
На 2-ри април 2017г. от 10.00ч. в хотел „Алегро“ гр. Велико Търново ще се проведе семинар на тема: "Какво не знаем за психическото здраве"

Програма на семинара:
10 ч. Как да се справим със страха и тревожността ... прочети 
Здравен курс

12.04.2016г.
От 29 март до 1 юни във Велико Търново, Горна Оряховица, Козаревец и Джулюница ще се проведе безплатен здравен курс, организиран от фондация „Грижа за здравето”. Водеща на курса е д-р Веска Войчева. Още първата вечер залата, наета във Велико Търново, ... прочети