Църква на Адвентистите от Седмия Ден

град Велико Търново

Онлайн молитвена група

Добре дошли на страницата на нашата молитвена група. Молим се всяка вечер в 20.30ч. чрез групата ни във Viber.
От началото на извънредното положение в България до сега се радваме на множество чудни отговори на нашите молитви.
Изпратете ни вашата нужда за молитва и ние ще се помолим за вас!
Когато проблемът ви бъде решен (защото ние вярваме в това) ще се радваме, ако ни разкажете за това.

Молитвена нужда / Отговор на молитва


Моля попълнете контактната форма

Отговори на молитви

 

28.05.2020г.

Преди време дъщеря ми, ученичка в 12 клас, започна да поддържа леко повишена температура (37,2 - 37,5). Започнахме да я водим при лекари. Като се започне от личния, преминахме през болнично лечение, след това няколко различни специалисти. Направихме всичко, което можахме, но резултатът беше нулев. Накрая лекарите започнаха да ни съветват да спрем да мерим температурата. И така вече 4 години. Когато разбрах за тази възможност, предложих нейния случай за молитва в църквата в рамките на тези молитвени събрания. Минаха 4 дни, през които църквата се молеше за нея. На петия ден температурата изведнъж спадна - нормализира се. От тогава не се е повишавала повече. Слава на Бог и благодаря за този чуден отговор.

С.М.


27.05.2020г.

Здравейте,мили приятели! Искам да споделя с вас още един отговор на молитва.Разбрах за еднократната помощ от "Социално подпомагане" в размер на 375лв.Отидох да си подам молба с нужните документи, но ме върнаха твърдейки, че трябва да ми бъде изплатен годишния отпуск. Знаех,че нямам право на такъв и им казах, но те настояваха да говоря отново с моя шеф. Споделих това в молитвената група и те ме подкрепиха с молитви. След няколко дни отидох отново и бях обслужена от друга служителка, която ми съдейства за попълването на документите и ги прие казвайки, че няма да бъда одобрена, защото съм съсобственик на жилище и имам две превозни средства. След около две седмици ми се обадиха и ми казаха да отида на място да си взема решението. Попитах, дали съм одобрена, но не пожелаха да ми кажат. Въпреки това ме обзе радост и имах усещането, че съм одобрена. Когато отидох разбрах, че радостта ми не е била напразна. Носех и бонбони, защото исках да споделя с тях, че Бог е милостив и грижовен и това е пореден отговор на молитва. Те също се зарадваха. Отново благодаря на Бог, че изпълни сърцето ми с радост и направи нещата за мен възможни. Благодаря сърдечно и на хората, които ме подкрепиха в молитва. Поздравявам всички с Матей:7:7,8 "Искайте и ще ви се даде; търсете и ще намерите; хлопайте и ще ви се отвори, защото всеки, който иска получава, който търси намира и на този, който хлопа, ще се отвори."

M.A.


23.04.2020г.

Здравейте,скъпи приятели! Искам да споделя с вас, една прекрасна опитност с Бога.Поради ситуацията свързана с COVID 19 ми се наложи да бъда в неплатен отпуск, за да се грижа за дъщеря ми.Можех да работя само,когато някой друг е с нея.Споделяйки това с хората от църквата,те започнаха да се молят за мен.След няколко дни получих няколко обаждания от клиенти за работа,която можех да свърша без да изпитвам затруднения с гледането на дъщеря ми.Благодаря на всички, които ме подкрепиха с молитви. Много съм щастлива и благодарна на Бог, който винаги се грижи щедро за нашите нужди и отговаря на нашитe молитви.
Искам да ви споделя и един от любимите ми стихове от Библията: Марк 9:24 “Всичко,каквото поискате в молитва,вярвайте,че сте го получили,и ще ви се сбъдне.“

М.А.


19.04.2020г.

Искам да споделя какво прави Бог в живота на всеки един, който Го търси с искрено сърце и как отговаря на молитви.Преди две седмици се случи инцидент с тригодишната ми дъщеря, която падна вкъщи в коридора на теракота и удари главата си челно, като успя да я сцепи. Ударът беше голям. Последва третиране на раната в спешна помощ и рентгенова снимка на която се установи, че има фрактура на черепа. Последва и снимка на скенер за да се установи има ли нужда от интервенция за отстраняване на частици от костта, ако има такива зад раната. Оказа се, че няма такива и бяхме приети веднага в болницата и последва медикаментозно лечение. Същата вечер оставяйки съпругата и дъщеря ми в болницата, се прибрах вкъщи и в молитвения час, който се провежда всяка вечер споделих какво се случи по-рано през деня. Всички приеха призива ми да се молим за добър изход от случилото се присърце. Отговорът не закъсня. Детето още на другият ден се почувства по-добре, започна отново да си подскача и подтичва в болничната стая, а аз бях обзет от мир и спокойствие, че всичко е в ръцете на един любящ Бог, който вижда и знае всичко. Детето вече е изписано от болницата и видимо изглежда много добре, въпреки, че тази фрактура ще зараства близо година. Мога само да благодаря на Бог и на всички, които се молиха през всичките тези дни детето да оздравее и да няма трайни увреждания. Насърчавам всички, които имат нужда с един стих от Библията - Псалом 34:8
"Вкусете и вижте, че Господ е благ, блажен онзи човек, който уповава на Него".

C.C.